Quarantaine beheren

Quarantaine is een speciale lokale opslagplaats op de computer. De gebruiker kan bestanden die de gebruiker gevaarlijk acht voor de computer in quarantaine plaatsen. Bestanden in quarantaine worden in een geëncrypte staat bewaard en vormen geen bedreiging voor de beveiliging van de computer. Kaspersky Endpoint Security gebruikt Quarantaine alleen met de oplossingen Kaspersky Sandbox en Kaspersky Endpoint Detection and Response. In alle andere gevallen plaatst Kaspersky Endpoint Security het relevante bestand in Back-up. Voor meer informatie over het beheer van Quarantaine als onderdeel van de oplossingen raadpleegt u de Kaspersky Sandbox Help, Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum Help, en Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert Help.

Kaspersky Endpoint Security gebruikt het systeemaccount (SYSTEEM) om bestanden in quarantaine te plaatsen.

U kunt quarataine-instellingen alleen beheren in de Kaspersky Security Center-console. U kunt ook Kaspersky Security Center-console gebruiken om objecten in quarantaine te beheren (terugzetten, verwijderen, toevoegen, etc.). Lokaal, op de computer, kunt u alleen het object herstellen met behulp van de opdrachtregel.

In deze Help-sectie

De maximale quarantainegrootte configureren

Gegevens over in quarantaine geplaatste bestanden verzenden naar Kaspersky Security Center